Bila Si Kecil DiJangka Lahir

Hi ibu-ibu kesayangan! Ada yang nak melahirkan bulan Julai ini? Semoga dipermudahkan segala urusan!🤗 Ibu-ibu lain, bila agaknya bayi anda dijangka akan lahir? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain, OK!

Bila Si Kecil DiJangka Lahir
225 Balas

Ogos 2020 atau September 2020...🥰🥰🥰...klu ikut tarikh 18.9.2020...tarikh persenyawaan berlaku 13.12....tarikh birthday sy😅😅

Di jangka kan lahir bulan oktober, 15/10/19. Alhamdulillah lahir bulan September, 30/9/19 on 37 weeks

Kalo ikut 40week 10 Hari bulan October..tapi terpaksa induce on 28 sept sebab kencing manis.

Semoga dipermudahkan urusan ye untuk semua mommies-to-be. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

insyallah november ni..semoga dimudah kan urusan semua mom to be di dlm ni..

Julai.. Excited doakn smoge urusan sye dprmudahkn.. Aamin..

Nov - ogos betul2.. sbb nov 2019 ay ad bt iui..

31 disember. Harap2 keluar 1.1 lah 😂😂.

Tidak diketahui..doc xbg tarikh tepat lg😥

Alhamdulillah baby julai dah lahir 13/7/20.