Dah beli barang baby ?

Ibu ibu kat sini ada dh beli barang baby ? Kalau mcm baju baby, lengan pendek lengan panjang berapa helai eh ? Sbb saya first baby tkde pengalaman hehehe

15 Balas

Ni list brg saya..hehehe..smoga membantu 🥰 NB set lengan pendek 3psg NB set lengan panjang 3 pasang 0-3M Set lengan pendek 4psg 0-3M Set lengan panjang 4psg 0-3M Romper 4 helai Barut 5 helai Sarung tangan & kaki 4psg Topi 5 helai Kain bedung 5 helai Tuala 3 helai Kain sapu tangan 5 helai Selimut Changing mat 1helai Pampers newborn 1 pack Pampers size S 1 pack Minyak telon/minyak yuyi Losyen Sabun mandi Syampoo Cream ruam/nipple cream Tungku baby berus lidah baby trim kuku baby cotton bud kapas cuci tali pusat tempat sedut hingus Bedak Wet tissue Botol spray air Set Sikat baby Set tilam ( bantal) Kelambu besen mandi baby cot ampai baju baby Stroller carseat Bagpack Bakul Pam susu manual Botol susu 2pcs