6W boleh ke bersama dengan suami

Ibu ibu ada bersama sengan suami ke awal kehamilan. Maaf ya tanyaa sayaa risau

4 Balas

kalau puan takda masalah keguguran sebelum ni, takda sejarah pendarahan time pregnant sebelum ni boleh je takda masalah. tp kalau was was boleh mintak advice dari doc. macam saya sebelum ni ada sejarah molar pregnancy, saya akan tanya doc. and doc cakap takda masalah pun untuk bersama

12mo ago

Saya ada sej gugur. Risau jugakkk tq ya

bole saja. sy sjak preggy asyik nk bmanja dgn suami, kalau dh bmanja mmg brsama la lastnya. kalau x, rasa x lngkap pla peluk2 xda bsama. wakakakakakakkaka

12mo ago

random betul komen awak hehehe. tapi betul la tu. tak lengkap rasanya. 🤣🤣🤣

hmm btter jgn dlu. sy 5w ad bersama tiba2 nk mandi kncing tu berdarah. p hosp malu ja nk ngaku ad bersmaa 🤣

Boleh tp jgn ganas2 😅 slow2 jeee. Heheheheheh.