Awal kehamilan bersama suami boleh tak?

Hi moms #ingintahu baru 6w boleh tak kalau bersama suami.. akan bagi effect buruk tak untuk kandungan

5 Balas

boleh tp slow2. dan lepas air mani kat luar. sbb kalau lepas dlm, nnti perut jd cramp. cuba slow2, kalau lps bersama ada sakit2,, better tggu kandungan besar sikit.

pengalaman saya .. after bersama mesti spotting .. so trim pertama tu tak bersama tunggu baby betul2 kuat n besar

boleh tp most of ppl avoid sbb klu terkasar sgt risiko gugur is high.

Saya dptkan consult doctor dulu baru sy berani.