AWAL KEHAMILAN 7w BERSAMA SUAMI

Ibu ibu ada tak berasama suami. Saya rasa wktu preggy ni lagi rasa nak bersama. Tapi seminggu sekali jee..

5 Balas

Saya dari tahu pregnant sampai bersalin tak pernah pantang bersama suami. Ini selepas saya dapatkan advice daripada gynae. Kalau awak nak jawapan yang lebih tepat, tanya doktor awak ya. Every mommies, pregnancy kita tak sama. 😊

9mo ago

2-3 kali seminggu

seeloknya jangan sebab kecik lagi kan tunggu da besar sikit bole dah , suami saya bila akak saya cakap jangan bersama dulu , saya mintak pun dia cakap nantila tunggu da besar sikit sbb kita ganass 🤣

rasanya takda masalah kot kecuali awak pernah ada case keguguran dulu atau ada apa apa komplikasi pregnant sebelum ni. sbb time saya 5 weeks doc cakap dekat saya takda masalah pun nak bersama.

9mo ago

Okay faham Terima kasihh

sy 2x bersama ad bleeding smpai p hosp. last2 trauma dh nk bersama hahah depent masing2 kalau kuat ok je. sy jnis ganas xleh haha

5mo ago

kalau ad pink pink pon kena cek hosp sis. sbb kita xtau ap jd. p ja cek ok

Boleh je, tp jgn ganas2. Saya seminggu sekali wajib hahaha. Pg2 jgn tersenggol, terlajak nak gosok baju nnt.

9mo ago

Tapi saya makin kerap pulak. Sebab hormon ke hmm