Already 6 Months.

Ibu doakan anak ibu dan anak2 mommies yang lain sihat walafiat kat dalam sana.

Already 6 Months.
49 Balas

Alhamdulillah. Saya kandungan dh masuk 9 bulan, tunggu masa je ni. Minggu depan dh kena serah diri kt hosp. Semoga selamat semua. Aamiin. 😊

Me too 6 months already. Alhamdulillah nikmat Allah ni. 😇Semoga kita semua selamat & dipermudahkan. Aaamiinn3.

Aamiin..ya haafiz ya muhaimin.. Semoga Allah menjaga zuriat yg dikandung dalam rahim drp sebarang kemudaratan

InsyaAllah, doa yg baik2 utk ibu n baby 😘😘

Alhamdulillah. Aamiin Allahumma Aamiin 😊

Sama la kita.. Insyaallah..😊

aamiin . Terima kasih sis 😍

Aminn. In shaa Allah.. 😍

Aminnn Ya Allah Ya Mujib

Alhamdullillah.. Aminnn