Doakan baby sayaa sihat , sempurna🌸

Baby sayaa doc dpt detect tulang femur dia pendek 4 minggu . Tapi alhamdulillah , semua nya normal . Dari jantung , tulang belakng bby .. di bulan yg mulia ni , sye mntak doa dari ibu2 , bakal ibu , tlg doakan moga ank sye lahir sihat walafiat , sempurna mcm bby2 yg lain dan dipermudhkn urusan bersalin sayaa .. 30 weeks . Due in sha allah bulan 6🥰

2 Balas

Allahu.. ujian untuk keluarga sis.. moga baby sis baik2 aje.. inshaAllah.. Allah xkan uji lebih dr kemampuan hambanya.. Allah tahu sis mampu.. kuat ye sis... inshaAllah baik2 aje tu.. baby kuat.. sis ngan family pun kuat.. kite doa sama2 ye.. bulan mulia ni Allah lebih dgr.. jgn putus doa

2y ago

sama2.. inshaAllah.. doa ibu tiada hijab

in shaa Allah amin