Bleeding tapi bukaan 1 cm shj

Hi ibu dan bakal ibu. Nak tnya, sy dah turun darah, terus prgi pac subuh tadi. Dr check bukaan baru 1 cm pastu Dr bagi pilihan nak stay dlm wad atau balik dulu. So sy pilih balik. Ari2 sy start sakit lepas turun darah pukul 2 pagi tadi. Kekerapan dia dlm 1/2 jam sekali. Ni dikira false contraction ke? Dah pukul 6 ptg hari yg sama tiada lagi darah yg keluar. Tendangan baby pun cukup 10.

1 Balas

smela sy 1cm jgk dr suruh balik. skrg pun keluar lg lendir dgn drh coklat tp tk rasa sakit pun. tkde contraction jgk. sbb sy pun bru lps balik dri hospital smlm . rse xlarat nk ulang alik nnti dy suruh balik jgk . jirn sy ckp kalau sakit kerap and kuat skali dgn bleeding bnyk bru prgi hospital.