Garu kepala sampai berdarah

Hi ibu.. ada tak yang sama dengan anak saya.. kalau nak tido dia akan menggaru kepala.. kadang kadang sampai berdarah.. kalau saya sedar saya cuba pegang tangan dia.. tapi kalau malam malam pun dia akan menggaru sampai berdarah.. ada tak ibu ibu yang boleh suggest nak buat macam mana ya..

4 Balas

Mcm Anak saya setahun 5 bulan. Dr dia kecik smpai Skrg mengaru. Da tnya DR smua xda jawapan. Last2, tiap mlm, saya Guna jari saya sikat scalp Dia,elak dr Dia Garu sndri. Lena tido Dia. Bila saya check xda pun kuping ke, Cuma Macam habit n perasan Dia akan buat Bila penat

ank sy dulu pun begitu. sy pakaikan sarung tangan klau mlm.

1y ago

sama la Kita, kalau siang takpe blh pantau kan

Boleh rujuk pada doktor ya.

tny doktor