Baby 3 bulan garu kepala

normal ke baby suka garu kepala sampai nampak kelemumur. saya sampai tahap halang tangan dia dari menggaru. ke shampoo saya pakaikan ni tak sesuai dengan dia ya? saya pakaikan shampoo pureen dan okkb sebab orang bagi. saya tak beli lah sebab tak nak membazir haih #ingintahu

2 Balas

Kalau ada nampak kelemumur maksudnya shampoo tak sesuai. Boleh tukar ke sabun yang mild formula. Kalau rasa membazir, awak boleh pakai😊 Saya pun dapat hadiah pureen jugak. Tapi tak pakai ke anak. Saya yang pakai.

anak saya 3 bulan 11 hari,, saya mandikn dia xpkai apa2 sabun pun mandi kosong je sis,.xbrani lgi pkai sabun2 pe sume🥲