Early pregnancy frequent urination

I just scanned and baby around 4-5 weeks old but i asyik nak terkencing, boleh katakan setiap setengah jam/jam akan pergi toilet. Until night time before sleeping pun jadi mcm ni, saya rasa penat walaupun baru, mcm mana saya boleh buat utk kurangkan ya? Is there anything i can do?

10 Balas

normal tu nak tak nak tak bole kurang minum air. pampers dewasa ada jual tapi tula tak biasa nk juga buang air kat tandas

10mo ago

Pampers takut kena infection atau bed sores pulak, so mmg kena bangun juga nampaknya