feeling very hot at night

am i the only one who cant sleep at night bcs its so hot? or is it normal for pregnant women to be like this?

19 Balas

yes dear. sbb bdn kita bkerja 2x ganda tuk ibu & bayi jd normal tuk kita brasa pns. suhu bdn ibu juga lebih tggi dr yg biasa semua tu normal dont worry mommys 😊

its normal maybe because I also can't sleep since now already 37week, always feel so hot... not only night but when i'm working also..

During my fourth week I always feel feverish at night. I always take a shower before I sleep because my body temperature is hot.

Kalau siang lg la rasa mcm nk rendam badan dalam bilik air 😩 dia punya panas tu.. berpeluh mcm mandi 😭

sama lah... even mandi pon kipas depan muka pon... berpeluh jangan cakap... 😫😫😫

betul..saya pun rasa yang sama. sampailah habis pantang...baru rasa2 panas tu hilang.

Normal sis..dulu sy,tiap tiap mlm je mesti bilas bdn..x tahan panas..bdn jd melekit..

That is me from early pregnancy until now (5 month). It is normal :)

Normal sis. Preggy mummy ni ade built in warmer. Panassss jee badan

im sweating at night eventhough i sleep under the air cond