Baby cant sleep at night

I am a first time mommy, kindly please give some advice or tips how to help baby sleep at night. Recently my baby hasnt sleep for all night (7 p.m till 5 a.m). Thank you so much

1 Balas

its normal for the 1st 3 month. my exprn my baby from 3 month until now 9 month not having any problem sleeping at night. 1st, let baby a bit hungry b4 sleep, not too long, ya.. then breast feed the baby and then, the baby will sleep when she/he full. i not using any cradle to make baby sleep.. just breast feed hungry baby 🤭🤭🤭

3y ago

baby tidur mengikut aktiviti hariannya.. lebih banyak bermain, lebih mudah tidur. ini kerana mereka sedikit kepenatan dan perlukan rehat untuk charge tenaga mereka untuk aktiviti seterusnya 🤭🤭