Morning Sickness.

I Never Have Morning Sickness. It Is Normal?

259 Balas

biasa tue sis..sia dri start preggy smpaii skg langsung tda morning sickness and tda alahan langsung..smooth jer 🥰 syukur preggy 20weeks sda 😁

Kerap tidur awal kalau malam dan akan tersedar awal pagi lagi.. sebelum subuh.. terus gi mandi uhuhu pastu badan panas on off. tak tahu laah demam ke apa

4y ago

Sama macam saya..tidur siang hari,malam pun tidur around 11pm then 3.30am akan sedar😆 lepas tu tak tidur2 sampai lepas subuh..8.30am sambung tidur balik.. #2bulanpregnant

Sy 5w5d setakat ni takde morning sickness.. Tapi badan cepat penat padahal buat keje sikit je.. 😅

4y ago

Alhamdulillah sama. Ada tak aktiviti-aktiviti yang boleh tingkatkan stamina waktu-waktu begini?

It's normal.. For me since i know that i:m pregnat untill 21week i still having morning sickness something untill i delivery still have it

normal.saya sepanjang pregnant alhamdulillah takde pening,mual atau takde alahan langsung dengan bau makanan apa apa

saya da week 11, tak ada morning sickness. cuma cepat lapar.. lain macam rasa lapar tu. setiap 3 jam cari makanan and banyak tidor.

Best nya la xde kena morning sickness.sye baby 1st & 2nd kena morning sickness.trauma rasa.😣

5y ago

Sama lh sy. Tgh alami.. 2nd baby.. 😭

Good for you, my morning sickness is so bad I literally vomit everything I eat you know until I vomit yellow liquid 'bile' haha

Normal... Saya tak pernah kena morning sickness semenjak mngandung anak pertama... 2 dan 3 pon tak kena morning sickness

saya anak pertama and kedua tiada alahan langsung..MCM orang tak mengandung... normal sis.. sekarang.. MCM2 alahan yang ada...