Morning Sickness.

I Never Have Morning Sickness. It Is Normal?

259 Balas

Alhamdulillah first pregnant ni takde rasa alahan teruk . Cuma nafsu makan tu kuat sangat sangat 😂😂

Sy buat scan mase 3weeks 6day doctor ckp tk nmpak kantung bayi lagi.. di sini ade sesiapa ade pengalaman seperti sy plz share..

3y ago

doc ckp klu msh terlalu awal mmg x nmpk n klu x buat upt mmg x tawu pregnant..

Sy pun dr awal prgnant smpai besalin tiada morning sickness sis.. normal la tu.. lain org lain tanda2 prgnant dia ☺️

saya masa mula2 tak rasa lagi morning sickness.. tpi dah masuk minggu ke 12 ni.. baru rasa mual2🥴 tak boleh mkn bnyk

Alhamdulillah yg ke2 pon xde alahan. cuma kdg² terbangun tdo rasa loya. mybe sbb lapar. sy akn loya bila lapar😂

Suami yg kena alahan.. loya and muntah2 😅 kesian dia 🤣, bersyukur la klau xde morning sickness 😙❣️💕

ade x bakal ibu kt dlm nie bile rase mual suke mkn asam..lps dh masuk mulut cket bru rase x mual dan sendawa..😁

normal sis. syukur sbb awak sentiasa dimudahkan dr orng lain. sesetengah tu nak bangun pun payah sbb kerap muntah. hehe

5y ago

betul tu sis... Saya da muntah Terus 1 bdn lemah X dpt buat apa2 da baring je

Sy ada alahan timbul merah2 kt seluruh badan. Gatal xblh nak ckp.. Tp doktor da bg ubat spu. Hrp2 okla lps ni..

Sy awl pagi tapi xterok sangat,boleh la control😊 cume badan letih,penat,loya tekak..badan jadi lesu..