Morning Sickness.

I Never Have Morning Sickness. It Is Normal?

259 Balas

Saya risau lah..dah 22hari telat haid..tekak selalu rasa loya..makan tak lalu..sering terasa lapar..bile cek preng 1line je..😐sedih

Jgn prnah mntk sis, nanti xtrtanggung 😭😭 sya pregnant 2 kli xprnah ad morning sickness tetibe yg ketiga ni ad lak...xtahan sya dibuatnye...😭😭

Ank 2scond..langsung X sickness...semua makanan masuk saja... stiap bby masa mengandung X Sama sis..ni ank ke 3..adui.. sickness saya sampai Ker mlm..🤢

sy da 7w pun tk ada morning sickness sis . cme klau ptg kuat tidur,perut kerap rasa lapar .

3y ago

sama lh .. sbb msa g klinik tu 7 week ..suami pksa ..tpi sy rasa normal sbb sy ada PCOS .. msalah haid selalu lmbt msuk Kerja ,cuma kuat tdur n mkn ..alahan smua xda .. Bila smpi dri klinik .. positive pregnancy..trus segala mcm alahan muncul Hari yg sma😂😂😂😂

Sy pon xda sis ... Baru 7minggu .. xtahu la kot awal lagi .. tapi bdn jadi cepat letih ,kuat rasa mngantuk dan jadi kuat nk mkn ...

2y ago

saya 4w5d setakat ni takda lg morning sickness ,kerap lapar ,sakit pinggang, rasa letih , asyik nk tidur je . hehe

Tiada, tp alah dengan tumisan. Ingatkan dah hilang masa minggu ke 3, bila sekarang dah 4 minggu 2-3 hari dtg balik. Dah mula keluarkan isi yg baru mkn.

Me too. Normal. From 1st week until child is born. No sickness at all. Experiencing the same with current 2nd pregnancy. Tp my husband loya teruk 😂

sy plk xde alahan lansung..cma first baby 3 bln pertama je skit kepala.yg second baby nie sakit kepala masih x hilang lgi walaupun nk msuk 4 bln.

Untungla bagi yg xpernah morning sickness..saya xlarat nk muntah ari2..masok makanan xsmpi 2 mint muntah balik..perit tekak..moga semua baik2 sahaja.

alhamdullilah.. saya alahan morning sickness x keterlaluan. masih bole g keje. tetapi cepat penat. dan sekali sekala. rasa nak muntah.. mual..loya..