Baby saya 1 yr 3 mth,dia kurang menyusu badan ,waktu malam saja dia menyusu,jd perlu top up formula?

Do i need to add formula milk

2 Balas

No need mummy. 1 tahun susu dah bukan keperluan utama dia. Siang sis boleh bagi susu fresh milk. Asalkan makan cukup dah ok dah. Anak pertama saya start 1 tahun saya dah bagi susu fresh milk kotak kecik tu. Tiap hari dia akan minum 2 kotak.

11mo ago

Dutch lady full cream yang kotak kecik sekali tu. Kadang ada gambar frozen, kadang gambar avengers. Sentiasa ada stock kat rumah dari anak 1 tahun sampai sekarang dia dah 5 tahun masih minum susu tu. Sekarang dia makan dengan cereal

klu mkn & mnum baby ok, berat pun ok, baby x mragam, berak kencg pun ok.. sye rse x perlu.. klu ade salah satu, bley la cbe formula.. tp normally baby yg bf, amek mse utk biasakn mnum formula..