How do you know its time for labor

i keep having this feeling like its time for the baby to come out but i don't know. i don't know if the symptoms im feeling right now is fake.... i feel nauseous , keep peeing, my stomach hurt so bad and my lady part is killing me ! what should i do now?

7 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

time for labour is bila kuar darah n lendir , air ketumban pecah and sakit bawah perut stiap 5minit . kalau sakit miss lady tu dya nk bukak cm means kpala kat bawah dah . better get ready beg hospital for mom n baby if u already 30weeks . then at the same time plan nk pantang kat mana then tempah tukang urut bila dah bersalin nant . seeloknya 7 hari selepas la . hope awak bersalin dngan slamat nant . congratulations mommy

Baca lagi
3y ago

thank god semua dah siap just i tak faham rasa sakit ni dia ni false alarm or true tp u kata kelur lendir or darah then better i wait for that for confirmation kan...tq tauu