Breastfeeding

Hi!! I ibu kepada 2 bulan baby.. And my baby still bf but i campur dengan susu formula coz susu badan i semakin kurang.. And susu badan i sebelah kanan jer productive.. Sebelah lagi tak.. Macam mana ekk nak tambah susu badan? And susu formula ape yang bagus untuk tambah berat badan baby.. Help.. ??

2 Balas

Saya ank pertama macam tu jgk.campur bf dgn susu formula..tp ank kedua alhamdulillah,menyusu bdan sepenuhnya..mengurut sis,nk bagi air susu banyak...lps tu,emosi kena stabil msa myusu,nk bg air susu melimpah byk...xblh tnsion2

Sis cuba pegi mngurut.. Makan sayur sawi,lobak putih,air horlick... Slain tu boleh try susu kurma..makan kurma.