Baby Nest

I have preloved baby nest. Baby guna only one month. If anyone interested to buy please do dm me?. Materil: high quality minky + japanese cotton Stuffing: kekabu

Baby Nest
5 Balas

Brp rm ni..self pickup kat mna ye

5y ago

Maaf... Sbb dh ad yang book 😉

Includes pos..skli bntal peluk ke

5y ago

Maaf xtermasuk postage. Postage sy tambah Rm25 lg. Sy pun pkai sekejap je. Normal la baby cepat besar. Nak simpan daddy ckp nnti ad adik beli baru lg😉. bantal peluk xde. Sy just beli set bantal n nest je sbb masa beli xfikir akan guna bantal peluk pun.

Ada lagi tak?

Hrga, area mna

5y ago

👍

Mntap