Baby nest perlu ke?

Hai mommies yg berpengalaman , i nk tnya kalau baby perlu tak baby nest or baby snuggler tu ? Which one better ? Sebab saya ade beli baby cot nk co sleeping with my baby tpi tilam dia besar sgt n i tkut if ltk baby bergerak sana sini time i x sedar , so mummies2 ade pengalaman x which one better

2 Balas

Hai mommy. Untuk newborn saya prefer tilam baby. Bila anak tidur kat bawah. Tapi kalau waktu malam boleh je letak baby cot cantum sebelah katil. Memang anak akan bergerak tapi elakkan letak selimut jika baby dah bedung dan kalau nak letak bantal pun boleh letak bantal golek kat tepi. As long tilam anak tu tebal okay je. Kena pastikan suhu bilik pun jangan terlalu sejuk sangat

terpulang pada sis..