Can i get a flight to with my early pregnancy

I have a morning sickness

2 Balas

Better sis tnye doc yg merawat sis bgaimana condition sis ms preggy ni.. adakah sesuai atau tidak.utk naik flight.. sbb stiap org kekuatan bdnnye..rahimnya kuat atau tidak... Dri nya ok or x d stiap kehamilan adalah berbeza..kita pn xtw history keshtn sis mcmne... Better sis tnye pd yg pakar.. jika sis alami placenta previa.. sis kne byk bedrest..jd sis try tnye doc yg merawat sis k 😉taking care

4y ago

Thank you sis

Saya ok je fly. Cuma kena sediakan plastik takut termuntah. Tapi so far, takde pula muntah dlm flight better sis refer doc dulu ya sbb tahap keupayaan seseorg tak sama

4y ago

Alhamdulillah