food aversions

I am experiencing food aversions. I am 7 weeks and 4 days pregnant. I dont have any cravings and I always feel like vomiting everytime I see any kinds of meal. I always end up eating only fruits and biscuits. Whenever Im hungry, I just take some water cause I really dont feel like eating anything?? is it normal? Cause most of the post I've seen, they're always hungry and always wanting to eat and they know what they want? unlike me?

food aversions
74 Replies

You are still lucky kasi medyo maaga mo nararanasan yan at wala pa baby bump. Ako kasi, i thought isa ako sa mga maswerteng di mararanasan yan dahil 12 weeks na na wala pa rin pero 13w5d dun ko pa lang naramdaman ang ganyan. Dont worry sis lilipas din yan. Btw, i am 28w6d na ☺mga nakakatuwang feelings na nararamdaman, mga sipa ni baby.