GDM + positive gbs

i down la, kandungan baru 21 weeks dh positive gbs + gdm pula tu. baru first baby dh mcm mcm jd 😞 bila cerita kt someone yg boleh dipercayai mesti ayat diorang “ni baru first baby, dh macam macam ek” lagi down.. tktahu nk buat ape tkde pengalaman. risau, overthink semua ada… apa nk buat… stress pula 😢

5 Balas

buat tak tau je org cakap apa..Sy pun first baby pun GBS&gdm ..just control pemakanan je risau baby besar ... tak mau stress" ..hormon mengandung bukan boleh kita tentukan