Risau Kalau Anak Tinggal Dengan MIL

I dont knw if this happen to u but i got this insecurity feeling whenever my mil take my 3 yr old daughter to stay with them 2-3 days without me. I knw they love my daughter very much but sometimes kalau diorang return balik ank i, kadang ada nappy rashes, lepas tu susu kadang x bancuh betul2 still ada ketulan2 susu dkat botol, lepas tu letak dalam buaian untuk tidurkan ank i which is i betul2 x recommend kalau letak dlm buaian.. Bukannya nk buruk sangka dengan mil, tp insecurity tu i x bole nk deal.. ?

1 Balas

Mil ngasuh anak you ke?

5y ago

Xla.. Just kadang2 diorang "pinjam" anak i untuk lepaskan rindu...