first time being mummy

I dont know. Sometime i get too tired when handling my son. I felt so bad. Pls advice me or any way I can overcome my problem. My son only just 5 month. I do love him so much. But sometime I felt stress. Im fulltime housewife

9 Balas

Enjoy the moment. Masa bersama dia takkan berulang lagi dah, cepat je nanti rasa dia dah membesar. Kalau stress dengan housechores, sis buat list, and setelkan one at a time bila ada masa terluang. Kadang kadang tu mintak la me time dengan encik suami, keluar sorang 3-4 jam, release stress buat apa yg u suka. I know how u feel, fulltime hw juga. Hehe.