hi

i dah xperiod 2bulan lbih.. dh test ianya positif n i pun prefer g klinik nk bukak buku pink.. kalau dkira dr tarikh mula last period ianya dh msuk 10 minggu.. tapi bila i g scan klinik swasta.. ianya hanya nampak kantung.. doktor cakap ianya mgkin baru dlm 5-6 minggu.. sedangkan xperiod dh 2 bulan lebih.. mcm mna tu?

1 Balas

kdg2 size fetus kecil agaknya..doktor x recommended repeat scan? insyallah,ade tu..stay positive k..moga dipermudahkn..

5y ago

harap begitulah.. ada.. doktor recommended untuk repeat scan 3 minggu akan dtg..