Perut Tak Nampak Besar

I am 5 months pregnant now tapi perut tak nampak besar langsung.. Macam buncit biasa je. Adakah itu normal? Saya takut baby saya tak membesar atau tak dapat zat yg secukupnya daripada pemakanan saya?? helpppp

2 Balas

Hi mommy. Ada scan kat klinik x

6y ago

belum lagi, esok ada check up kat klinik kesihatan, tak sure dia scan skali ke tak. tapi saya betul2 risau😭