baby movements

I am 26 weeks pregnant now.My baby is moving so so active at nite time. But morning time movements is less y this happens? Is this normal when i go to bed for rest my baby start active if me going to work, working baby keep silents. Anyone in same situation

1 Balas

Me too. Kalau siang baby tido,jarang bergerak. Kalau masa saya dah nak tido malam,baby bersilat dlm perut. Balik2 pegi toilet bila baby dah gerak dan mengeras.

4y ago

Ye sis. Tapi ni ikut pengalaman saya sendiri. Masa pregnant anak pertama mcm ni juga. Sekarang ni agak mencabar sedikit sebab baby gerak seawal 18 weeks. Kalau anak pertama dulu dekat 7 bulan baru rasa gerakan baby. Susah sedikit nak lena kalau tido sbelah malam sekarang ni.