Ventriculomegaly

Hi I am 22 weeks the doctor can and said that my baby brain development has problem called ventriculomegaly. Does anyone has this experience before..

5 Balas

Saya juga baru scan baby smlm doc ckp baby ade masalah ventriculomegaly 😌ada siapa² punya pengalaman tak

2y ago

Salam sis, boleh tahu perkembangan tak & ukuran ventricle anak masa detect tu? Ventricle tu over time dia berkurang, stable or dia bertambah size sblum nak deliver? Saya pun baru tahu masa scan smlm dan tak banyak info pasal benda ni. Saya risau & sedih tapi saya akan usaha kuat untuk anak.

ventriculomegaly boleh x klu d gugur kan ,risau keadaan ank bila d lahir kn

me too. looking for other mom sharing this experience also

hi..sory to ask..may i know wat is that..sorry..

Hi, may I ask how is your baby now?