mommy to be

Hye...sy nk tnyeee....normal x if bru 7 mgu pregnt...tp bila scan xnmpk lgi...n kdng2 ade keputihan sikit2....normal ke?? Tq ...

3 Balas

keputihan normal bila pregnant tapi kne monitor bau, warna, kepekatan.. erm mula scan x nampak, then dkter suruh repeat next month.. 9w scan ade dgr heartbeat..

4y ago

Tula...kdng2 risah jgk sis....tp mmg xheavy...sikit2 jeee...sy dh buat buku merah...bru 7 week...nti lg 1month...scan semula...hrp2 dh nmpk semua kan...

Yaya2 nomal..pling2 nmpk kntong je..tupun nasib2 ...9 10..nk 2 bukn lebih baru jntong ad

4y ago

Wc..

Sy masa scan dlu pun masa 7mnggu size seed saja..trus repeat scan masa 12w, bru nmpk..

4y ago

Hmm...hrp2 scan msa 11 mgu dh nmpk semua dh kan sis...hehe...bby 1st n 1st time preg...mcm2 la dok risau...hehe