Scan baby kdg lari Dr minggu kenapa yaa

Ade X mommy sini yg CTH 6w to pi scan bru 4w.....adekh normal Tu???? Hope bby mbesar n sihat......

3 Balas

hi mommy. tarikh edd berubah masa scan sebab nak sama dengan size baby. kalau jaraknya jauh sangat dengan edd asal,doktor akan check baby dengan lebih terperinci risau ada apa masalah tumbesaran. edd berbeza kurang 4 minggu masih takda masalah 😃

normal, maybe waktu percantuman tu lambat. sis period stable ke tak? kalau jenis period xstable, kita xtahu exact time bila kita subur kan

2y ago

stabil period sebb Bulan 4 gugur Bulan 5 dtg Bulan 21hb...

owh yaaaa..bila app ni lain edd ..bila scan lain pelik jgk..takut Kan....pna kguguran 2bulan lpas