Mamy yg nak tau

Hai mommies , normal ke if scan 7 minggu , tp nmpk kantung je , janin n bnyi jntung xnmpk lgi . Doktor sruh dtg scan lagi 2 minggu . N sy sngkut gdm mse bukak buku pink td . Bdn plak kurang air , smpt la msuk 1 botol air .

1 Balas

xpe sis tunggu lgi dua minggu,, sbb ank sye y sulung pun mase dia 8w xnmpk bentuk and heart beat lgi, dpat appt lgi 2weeks pgi pakar kene scan dri bawah,, mse tu bru la nmpk skit tpi kecik je

1y ago

harap2 next scan dah nmpk ..rsau bile dipikir2 kn ..dhla berharap sngt2