badan rasa sejuk

Hye..sy nk minta pendapat n pandangan dri ibu2 yg da bnyak pengalaman memandangkan sy bu pregnant anak prtama..kandungan da 6 minggu..sejak2 ni sy rasa badan sy kerap rasa sejuk n bisa2..dkat office even tak on aircond pun,ttp rasa sejuk kdg2 smpai menggigil..kt rumah pun sama..hal mcm ni normal ke????

2 Balas

normal.. sma mcm sy.. cuaca panas terik tpi tdo siang sejuk smcm. 😅

4y ago

Sy kt tmpt keje kan sis,mmg da tak bukak aircond da..sy keje dgn doct specialist..so dye tak sentiasa ada dlm klinik..time dye ada sy on,bile dye takde off trus..😂😂