Kegugurann

Hye...selamat petang Nk tnya...klo sdh keluar skit pendarahan...nk kna trs p klnk swsta untk cuci atau trus ke hspital kerajaan...sbb appoimmet untuk d&c (kerajaan)lmbt sgt 7.2.2023...

2 Balas

7/2 tu lg 5 hari je sis. rasa pakar dah pesan kalau pv bleeding TCA STAT kan? so mmg dah boleh pergi je tu. pergi hospital tempat jumpa pakar tu

1y ago

knp hosp bg TCA sebulan? mcm mana hosp dah confirmed kena D&C? selalu pakar bg tca dlm 2 minggu je utk kantung jatuh. kes ni tak lengkap penceritaan nya so tak berapa faham kronologi.

kalau pegi swasta koman2 habis laa dlm rm5k utk d&c.

1y ago

kalau macam tu boleh terus pergi la ye ke hspital kerajaan walaupun apppoimnt 7.3.2023....kes ni bkn saya yang kena...kawan saya....dia tak tau macam mane....