D&C

Boleh tahu tak, Klo cuci kt hospital gov bius tak? Doktor bg masa utk tunggu kantung turun sendiri sbb saya yg pilih utk monitor sendiri kt umah sbb klo boleh doktor pon tknk cuci and biar turun sendiri. But incase kena cuci tula nk tahu dibius atau tak and process sakit tak? Thank you. Doakan rezeki saya ya??

2 Balas

hi sis ..cuci ni bius full.. bagun2 semua dah settle sy sejam lepas tu dah sedar balik..alhamdulillahhh xterasa sakit tu.. lepas sehari dua rasa la jugak kaki bersemut je..kebas2 gitu jela? semoga selamat ye sis

4y ago

Terima kasih. Lega sikit dengar?

Bius sis..semoga baik2 aje sis..?

4y ago

Amin. Lega saya dgr. Terimakasih?