Mintak pendapat..

Hye...salam...sy mngdung dh 33week...first baby...aritu hb tk ok 2 mingu sblm hb sy 10.3...so smlm dh checkup alhmdulillah naik 11.3...so bile hb dh ok..mslh bru plak..berat bdan sy naik byk...2.6kg sebulan....isnin ni kene g lagi jmpe dokter sbb tkot sy ad kncing manis...smlm dh test ujian kncing mnis...bacaan ok..4.3..nurse ckp anak sy nti mati...kalau hidup pun..mse bsalin nti dokter akan patah2 kan bahu die...atau kepala die...so sme ad kepala die akan teleng seumur hidup atau cacat bahu....ad spe2 x mcm sy....risaunye lahai hati...

7 Balas

bodonyaa nurse tu. tkde hati perutttt

4y ago

ye...jgnlh tkotkan ptient mcm tu...tp alhmdullh..sy dh slmt bsalin nrmal bulan lps...smuanye smpurna..bby comel n sihat..tkd lgsung mcm ape die ckp...elok je anak sy kecik kluar...tkde teleng patah3 bahu bgai..ank sy 2.7kg mse lahir..n skrg dh 4kg.