Baby bergerak slow,konfius nk dikira tendangan atau tak

Hai semua...sy nk tnye,mnggu ni sy dh 31 weeks. Skrg dh semakin slow pergerakan baby. Normal ke? Sy konfius nk kira tendang @ x...dh 2 kali ke klinik swasta, sbb bmbg x aktif. Bile scan elok je baby senyum dlm perut😅😅 denyut jntung dr ckp normal je. Spnjang pregnant ni xde mslh, hb ok,blood pressure ok, kncing mnis pn xde. Sorry, first baby,jd sy konfius. Perlukan bntuan kwn2 semua ☺️☺️ #firstbaby

1 Balas

alhamdulillh.. sis dah selamat bersalin. tahniah ye sis & selamat berpantang.. sy 20/1/21 dah ade tnpe lendir coklt pmbukaan baru 1 cm tp cntction x kuat. dktr bg blik betul sakit or pech ketuban baru dtg hsptl balik. #04Jan2021  #IbuRA #16Left #TAPSuperMoms

3y ago

amiin..