Due date 21 mac 2023

Hye..nak tanya sapa kat sini sama gan saya due date beranak? Bulan mac mcm nak masuk puasa dah tu…terliur la tgk org berbuka juadah puasa nnty mcm2..i makan lauk pantang jer🥹🥹sabar jela nak..btw,puasa kena ganti ke nnty? Nak siap kan mental fizikal ni

41 Balas

Saya yang sulung time puasa pantang..insyaallah yang kedua ni pun bulan puasa jugak pantang.. bab ganti puasa tu saya ganti lebih 40 hari terus..30 hari puasa lepastu 7 hari ganti puasa tahun yang sebelum nya tapi yang taksempat nak ganti puasa tu saya bayar fidyah.. puasa tu saya lebihkan terus je.. struggle jugak lah sambil bf sambil puasa..tapi lama2 dah biasa..

haah puasa yg kita tertinggal tu mestilah kena ganti byk mana yg kita dah tinggal tu, kakak saya pernah bersalin time bulan puasa mmg sebulan dia kena ganti 😅

sy penah pantang mase puasa..sy makan je ape yang boleh makan..tp pasti kan luka da baik tau..pantang pun kene makan nanti xde tenaga pulak..

saya due 22.3.2023.kali ke 2 la pantang time ramadhan..last pantang ramadhan masa anak no3 5tahun lepas..sekarang pregnant anak no4.

Sy insha Allah due date 11 mac 2023..berpantang dlm bulan puasa.. Moga dipermudahkn urusan semua mommy ye..

2y ago

Wah.. Ade geng lg..

ye kena gnti yunk.. kalau xlarat nak gnti blh byr firdiah..dah pernah lalui 2 kli pntng ank dlm bln puasa.

Sy 8mac 2023 sis😊😊 sempat beranak sblum puasa😂😂😂bby sebulan dah raya yeahhh🤣

2y ago

Waahhh cantik tarikh ni,sy pun berharap dpt bersalin msa 3 march😂😂sbb biasa sy mmng bersalin awal bbrapa hari

saya 12 mac 2023 🤣 bertabah laa berpantang dalam bulan puasa 😄 anak first pulak tu..

Sy due smggu sblm puasa😅 15/3.. puasa thn lpas pun xhbis gnti lg.. adoi mcm mna laa🥺

Saya masih belum scan. Kalau ikut apps, due 5 april. Moga ibu2 semua dikuatkan semangat :)