Due date 21 mac 2023

Hye..nak tanya sapa kat sini sama gan saya due date beranak? Bulan mac mcm nak masuk puasa dah tu…terliur la tgk org berbuka juadah puasa nnty mcm2..i makan lauk pantang jer🥹🥹sabar jela nak..btw,puasa kena ganti ke nnty? Nak siap kan mental fizikal ni

41 Balas

Saya 6/3/2023😂 sempat lah sebelum puasa.. tapi cecah lah jugak bulan puasa tu😅

saya 22 Mac 2023. Bulan puasa cuti sampai raya. Tahun depan dah raya bertiga. In sha Allah

2y ago

🥰

Saya klaw ikot scan swasta edd 20/3 tp klaw kt buku pink gov tulis edd 16/3

sy 3mac2023 anak first 🤭.. semoga baby kita dgn mak nya sihat².. amin

saya 28mac 2023.. betul2 seminggu puasa. terliur la tgk juadah berbuka nanti 🥺

2y ago

Heheh…sempat la merasa lagi juadah

Insyaallah sy 25 mac 2023

2y ago

Sama la sya...

Saya baru pergi scan tadi EDD sama sis 21/3/2023 😁

2y ago

Saya selalu muntah pagi bila minum susu..dan sesak nafas kdg2…

sama la kita sis🤭 sabar jela tgok juadah bazar nanti 🥲

Sy insyaAllah 31/3/2023. Hehe Semoga dipermudahkan

sy 18/3 @ 20/3 .. ikut last period 18/3 .. ikut scan 20/3