8 Minggu Nampak kantung sahaja.

Hye..kandungan saya baru masuk 8 mggu 1 hari,hari ni..tp scan d klinik swasta ..nampak kantung jer.Doc suruh refer ke hosptal utk di cuci...tapi saya masih berharap.Sbb saya tak da sakit apa2..😭😩😩..siapa ada pengalaman 8 mggu ..nampak kantung sahaja?brapa weeks dpat nampak baby & hearbeat..🥺🥺

8 Minggu Nampak kantung sahaja.
97 Balas

Saya prnah dlu msa gugr bln 9..doc gitau kndungn xmenjadi.memg xsakit tp ada bleeding hri2 koko2 merh mcm nk period

3y ago

lama x sis bleeding...bila Sya dgr dktor ckp.kndungan x mnjadi rasa sedih down trus

sma mcm saya 8 week ada kantung ja..doktor sruh mai pulak 2 minggu..klu x dk ap jgk...dktor kata mungkin gugur..

saya 7w dah nampak heartbeat, better sis jangan cuci dulu,, sebab kantung lawa lagi , check lagi 2 minggu

tggu lg 2 mggu..sy pn kantung saje mase 7 weeks... bila scan mase 9 weeks 5 days dh nmpk janin baby

saya pegi cek tadi 4week tp scan xnmpk ape2 pon baru tahu hamil 2hb lepas

3y ago

sy mcm sy,scan ms 4week x npk ap pn trkjt jg doc kta kndngn luar rahim.

Nape terus suruh cuci? Sy dlu masa 7 weeks nmpak kantung sj mcm tu jgak, 9 weeks bru nmpk ada heartbeat..

dulu saya pun mcm tu kosong lepas dua minggu baru nampak itu kecil samar2 lagi.sabar ada jgk tu rezeki

kantung cantik tu bulat. tunggu dulu. jgn ikut ckp doc tu. tunggu sampai 11w. takut awal2 ni x nampak lagi.

4y ago

ya btul... stngh org 9w mcmto dh nmpk ada org 11 w bru nmpk

Sy 10 week dah nmpak...

saya pun masa buka buku nmpk kantung je. tp doktor suru scan melalui bawa. alhamdulillah nmpk