8 Minggu Nampak kantung sahaja.

Hye..kandungan saya baru masuk 8 mggu 1 hari,hari ni..tp scan d klinik swasta ..nampak kantung jer.Doc suruh refer ke hosptal utk di cuci...tapi saya masih berharap.Sbb saya tak da sakit apa2..😭😩😩..siapa ada pengalaman 8 mggu ..nampak kantung sahaja?brapa weeks dpat nampak baby & hearbeat..🥺🥺

8 Minggu Nampak kantung sahaja.
97 Balas

mcm syaa nampak kantung ja...minggu depan nk p pulak..doakan bby sya selamat...

dokter komfem ke mmg xde pape ? sbb untuk nmpk heartbeat baby take time .. ikot individu ..

jgn cuci selagi x bleeding n kantung nmpk mengecut..truskan minum susu n makanan sihat..

sis sdh cuci rahimka sis..saya punya kantung kecil x sama sais dgn usia kehamilan jgk.

Sorry..nk tanya...masa kantung kosong tu..cek upt positif ke negatif ya..atau samar2?

Mase sy 8 minggu pun nmpk kantung je tp sy tnggu 10 minggu scan da ade janin and heartbeat.

Sy 7minggu nmpk kantung je. Msuk 8minggu 3hari dah nampak baby. Skrng sy dh 9minggu

sis post ni dah lama kan sis, mcm mana ya keadaan sis skrg, nk tau jugakk😥

Nampak kantung saja...11week 3day..now dh bleeding..tp belum keluar abis...😭😭

3y ago

sis... ade mabuk2 x sblm tu? morning sickness?

Jgn cuci dulu tunggu smpai 8week 6hari atau 9week insyaallah akn nampak