8 Minggu Nampak kantung sahaja.

Hye..kandungan saya baru masuk 8 mggu 1 hari,hari ni..tp scan d klinik swasta ..nampak kantung jer.Doc suruh refer ke hosptal utk di cuci...tapi saya masih berharap.Sbb saya tak da sakit apa2..😭😩😩..siapa ada pengalaman 8 mggu ..nampak kantung sahaja?brapa weeks dpat nampak baby & hearbeat..🥺🥺

8 Minggu Nampak kantung sahaja.
97 Balas

kantung nampak cantik lagi. Masih Ada harapan. jangan cuci dulu.. Adik saya pun Sama. 12 minggu baru nampak baby.

sy ..2 mggu sekali appoiment..sampai doktor cdgnkan untuk dnc sbb dok bleeding.sy bg masa dia bertahan..last 12mggu trun kesemua

saya pn nmpak kantung jak td scan harap² 22/07 nnti saya scan nampak lah janin saya, ibu² semua doakan saya yah 🥺🥺 10w

takpe tunggu je few weeks dulu. then dtg scan dgn pundi kencing penuh jgn lepas kencing pergi scan. nanti tak berapa nampak

pgalaman sy kalau dh bleeding bnyk hari tu scan kosong bru doc cuci. tu pun bgi masa sama ada dia akn keluar sndiri or tak.

transducer scan (scan melalui bwh) baru boleh nmpk jelas klau usie kndungan awal ..klau scan dari ats prt mmg xjelas wak

awak saya cadangkan makan makanan yg khasiat minum susu ibu mengandung vitamin dri docter ni minum lepas 2week chek lagi

sya 9week ari tu nmpk kantung ja...esok nk kena p repeat scan...11 week 2 day..tp risau sbb tiba² ada darah sikit...

Jangan cuci lagi , sebab saya baru je scan time 6week mmg doc cakap 10 week selalu nyaa baru dengar heartbeat & janin

saya pun 7 weeks nmpk kantung je next week bru nk g cek balik. ya Allah risau. mmg kne cuci ke. xbole ke tunggu lg