Scan

Hyee nak tanyaa waktu berapa weeks kite boleh scan untuk tengok muka baby.. ?Sekarang sy da 22 weeks...

8 Balas

bole dh tu 22weeks plg elok utk buat detail scan.klu dh bsr sgt nnt x dpt detail sgt yg cntik katanya.ni doc di KK suggestkan. cuma kena survey tnya la klinik swasta yg ada buat detail scan tu..hrga pun beza2..kena buat appointment dlu klu ramai org..hari apa ada. sy buat br ni masa 23w..dpt tgk muka n jantina dh.klu ikut klinik tu utk detail scan dia bg tu..20-24weeks. yg 25w - keatas tu detail scan tp (partial)