Check upt dkt rumah positif , check klinik negatif

Hye , sy check dkt rumah 2 upt dan clearblue digital positif..bila check dkt klinik jd negatif..kenapa ya? Sy check sebelum nk period , 5 hari sblm period..

Check upt dkt rumah positif , check klinik negatif
25 Balas

awl sgt kot. sbb sy sebulan lewat period baru check. kalau setakat 2 3 hari lewat, mungkin hormon boleh jadi lewat dalam bape hari je.

saya pernah macang tu ,,CK dekat klinik negatif,CK dekat rumah positif,,skarg Sya dah masuk 5bulan dah dan ada baby pula tu ,,

Awal sangat tu sis..tggu period delay dlu..baru hormon hcg tinggi biasanya kalau mengandung..InshaAllah ada rezeki 🥰

sis cadangan saya better sis tunggu dulu sebulan tengok sama ada mai period ke tak , kalau takda baru test balik

Saya pon dapat line mcmni 5 hari sblm period and memang pregnant ... better pergi klinik after dah delay period

masih awal untuk cek tu sis. selalu sebelum period hormon xstabil. cuba tunggu lagi sampai missed period

bila check dkt klinik negatif,lepas itu check lagi lagi sekali dkt rumah negatif

kalau cek kt klinik mmg akn slalu ckp negatif kalau ada line samar² mcmtu

check upt negatif dh 5 bulan tak period? ad tk spe² kt sini tau🤔

sy pun camtu sis..tapi sy xcek lagi kedua kli