Kejap Positif kejap Negatif

Salam dan Hye mommy minggu lepas saya check upt positif. saya try 4 kali positif termasuk saya guna upt brand clearblue. dekat upt clearblue tu state yg saya pregnant 4-5 week. and then minggu ni saya check upt balik negatif. ada mommy yg pernah berpegalaman macam saya ka? 😔 #PleaseAdvice

5 Balas

Puan check semula tu guna upt clear blue juga ke? Sebab kalau guna upt lain biasanya tak sama sensitiviti dengan yang clear blue tu. Clear blue tu agak sensitif so boleh detect awal kandungan. Upt biasa dalam 6-8w macam tu baru dapat clear 2line.

pernah kene sebulan sebelom pregnant ...mule cek bnyk kali naik 2 line...lps tu cek negatif selang bp hari period... next month tu baru btul2 naik 2 line terang...

3y ago

x sis next month tu baru lekat

better pergi scan kalau upt bg result x sama ni.

p cek klinik nk kepastian...depa scan tgk mcmne

so mcm mana sis skrg ?