Jaundice

Hye semua..nak tanya ada tak kat sini yg anak pernah kena jaundice..hari ke berapa akan turun ye? Sb anak sy bacaan hari ke2 124..bacaan hari ke3 157..makin naik plak..anak sy hari ni baru hari ke3..

2 Balas

kne rajin2 expose bby kak.. barut2 tu semua xyh dulu.. akak pn halia ke lada hitam ke kurang kn dlu.. tkot bby panas minum ssu ibu.. klau x jemur pn, pakai lampu rumah.. boleh.. kadang uv x sesuai utk bby nb..

bby sy dulu 275..sy minum air sengkuang cina n keep bf bby..alhamdulillah, serasi & kuning bby makin turun