Keputihan 7 minggu hamil

Hye semua.. wife baru pregnant 7 minggu.. ade keputihan keluar.. normal atau tidak ye?

1 Balas

Keputihan is normal utk setiap org perempuan.. Yang tak normal kalau keputihan tu dari warna putih normal bertukar ke warna yg lebih gelap mcm kuning/coklat.. and kalau rasa gatal² kat kemaluan tu means ada jangkitan kuman dari keputihan tu.. mcm ni kena jumpa Dr bagitahu ada masalah keputihan.. bahaya utk baby kalau ada jangkitan kuman