alahan...

Hye semua... Sye bru 20 tahun kandungan dh msuk 11weeks...mcm mne ye kalau sye x de selera makan tpii angin dh msuk kepala... Bila cuba makan dye muntah balik? Dh cuba mkn ubat tahan muntah ape semua msih kurang selera makan...kpd mommies yg dh berpengalaman selalunya dlm brp weeks kandungan tu kita stop alahan ye? Tak lalu dh mcmni hari2?

14 Balas

Minum air jus utk bg tenaga dan kurangkan lapar. Sy 3bln alahan xnak mkn. Mkn je muntah. Sampai berat turun. Doctor sarankan minum air jus. Byk kali pun xpe sbab kita x mkn. Jus tu utk tenaga. Klu dh ada selera mkn bleh kurangkan, takut kencing manis pulak😂. Klu nk selamat blender sendiri. Kita sukat sendiri gula😄