Scan conformation 5week 3 days

Hye semua, semalam sy try g scan kat klinik, sebab period da delay. Jujur sy trauma dgn pengalaman sblm nie. Jadi, doc tu ckp xnmpk ape2 lagi. Mungkin terlalu awal... Doakan sy...

4 Balas

betul, awal lagi. in shaa Allah usia kehamilan 8 minggu,nampak dah tu.. moga dimudahkan.. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْ doakan saya juga. usia kandungan kita sama. 💗

2y ago

First pregnancy ke? sama gak ni mild senggugut.. kalau ikut sy baca, in shaa Allah normal awal² ni sbb rahim membesar bg ruang baby.. rabbi yasir.. moga dimudahkan segalanya.. nervous Rasa nak tunggu next scan

Awal lagi tu.. saya 8w baru nmpak kantung.. ni untuk yg irregular period mcm saya la..

seronok share dalam ni, ramai yg +ve & share pengalaman sama2... doakan saya kuat ye...

Ya awal lagi. Repeat scan 2w nnt.